Mit navn er Monica Schmidt Andersen, jeg er blokfløjtenist og uddannet solist og musiker performer fra Syddansk Musikkonservatorium i Odense.

 

Jeg har desuden en kandidatgrad i psykologi for musikere fra Sheffield Universitet i England, hvor jeg skrev speciale om musikalsk præstationsangst blandt klassiske og jazz konservatoriestuderende, set fra den studerendes, undervisernes og ledelsens side.

 

I 2016 startede jeg virksomheden “Performatorium”. Navnet er sammensat af ordene “performance” og “laboratorium”, da jeg mener, at evnen til at levere en sikker præstation er en færdighed, som både kræver træning mentalt og praktisk på scenen.

 

Jeg arbejder derfor ud fra den metode, at man arbejder med mental styrke og performance/sceneoptræden for derigennem at skabe postive koncertoplevelser både for publikum og musikeren selv.

 

Som musiker har jeg bl.a. studeret hos Nikolaj Ronimus (DK), Erik Bosgraaf (NL) og haft et års udvekslingsophold på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm hos Dan Laurin.

 

Jeg har modtaget flere priser ved internationale konkurrencer og er medstifter og medvirkende i 9 faste ensembler.

 

Ved siden af karrieren som musiker underviser jeg og holder workshops om mental styrke og performance, hvor jeg har fokus på konkrete forskningsunderstøttede værktøjer, som kan tilpasses individuelle behov.

 

Endelig er jeg underviser i blokfløjte og performance på Nordfyns musikskole, Halmstad kulturskola samt Sundsgården Folkhögskola.

 

Læs mere om mig som musiker på: www.monicasandersen.com