Musikskoler

FOREDRAG • KONCERTFORMER • LÆRING

Koncertoptræden er en naturlig del af det at være musikskoleelev, men hvordan forbereder man eleverne til at stå på en scene? hvordan danner man grundlaget for positive koncerterfaringer? Hvordan kan mental styrke og performance være med til at styrke musikskolens profil?

Workshoppen tager udgangspunkt i hvordan musikskolen kan være med til at forebygge angst og nervøsitet blandt eleverne gennem dialog, leg og andre koncertformer. Mental styrke er ikke bare en hjælp til de spirende musiktalenter, men give en grundlæggende styrke og tro på egne evner, som langt de fleste mennesker kan have glæde af livet igennem.

 

Pakke 1:

Består af 2 workshops samt en spørgeundersøgelse.

Første workshop har en varighed af 3-4 timer. Først en foredragsdel, som lægger op til gruppearbejde i små teams om en række cases. Workshoppen afsluttes med en diskussion og opsamling omkring hvilke teknikker eller koncertformer de forskellige lærere har lyst til at afprøve.

Inden første workshop udføres en spørgeundersøgelse, så workshoppen bliver skræddersyet til den enkelte musikskole.

Anden workshop fungerer som en opsamlingsworkshop, hvor der arbejdes ud fra de erfaringer de forskellige lærere har fået efter at have afprøvet teknikker og koncertformer i praksis.

 

Pakke 2:

Består af 1 workshop samt 1 spørgeundersøgelse.

Workshoppen har en varighed af 3-4 timer. Først en foredragsdel, som lægger op til gruppearbejde i små teams om en række cases. Workshoppen afsluttes med en opsamling og diskussion.

Inden workshoppen udføres en spørgeundersøgelse, så workshoppen bliver så relevant som muligt.